Selecteer een pagina

Aanbod

De ‘fit’ die een (potentiële) medewerker ervaart met jouw bedrijf is key om bij jouw bedrijf te willen (blijven) werken. Bij deze fit gaat het om het beleid dat je voert, de werkomgeving die je biedt, maar ook de waarden van je bedrijf (en natuurlijk het toepassen daarvan in de praktijk) zijn minstens zo belangrijk. Wij vertalen dat in Aantrekkelijk Werkgeverschap en zijn er om jou hierin te adviseren!

AWS traject

Hoe blij zijn jouw medewerkers op basis van 7 kenmerken van Aantrekkelijk Werkgeverschap? Wij doen onderzoek, geven advies en ondersteunen bij de vormgeving en implementatie van de juiste strategie. Dit traject duurt gemiddeld 8 weken.

Workshop

De juiste medewerkers aantrekken en behouden, je ziekteverzuimpercentage verlagen en ongewenst verloop voorkomen. Hoe doe je dat en wat heb je daarvoor nodig? Dat leer je tijdens de 3 uur durende Aantrekkelijk Werkgeverschap workshop.

Spreken

Wat zijn de 7 Aantrekkelijk Werkgeverschap factoren? Wij spreken op events voor mkb ondernemers. In onze lezingen combineren we theorie, praktijk en eigen ervaring. Interactie, humor, herkenbare voorbeelden en concrete tips gegarandeerd!

Onderzoeks- en adviestraject

Aantrekkelijk werkgeverschap

Onderzoeks- en adviestraject

Aantrekkelijk werkgeverschap

Hoe scoort jouw bedrijf op Aantrekkelijk Werkgeverschap? Wat kun je anders of extra doen om een (nog) aantrekkelijke(re) werkgever te worden? En hoe zorg je ervoor dat je de juiste medewerkers aantrekt en behoudt?

Dit wordt inzichtelijk tijdens het traject. Op basis van de onderzoeksresultaten brengen we een advies op maat. Vervolgens werken we samen aan een Aantrekkelijk Werkgeverschap-strategie en bijbehorend plan van aanpak.

invisible
1. INTAKE & RESEARCH | Week 1 – 2

Tijdens de intake maken we kennis, bespreken we jouw wensen, behoeften en jouw visie op de huidige situatie. Daarnaast ontvang je een intakeformulier; een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk!

Vervolgens doen wij, door middel van een survey en groepsinterview, onderzoek naar de 7 factoren van Aantrekkelijk Werkgeverschap en de waarden binnen jouw bedrijf. Ook worden je huidige (HR-)beleidsdocumenten en de organisatiestructuur en -cultuur geanalyseerd op basis van de 7 factoren van Aantrekkelijk Werkgeverschap.

2. ADVIES | Week 2 – 4

Op basis van de intake en de onderzoeksresultaten ontvang je een adviesrapport, welke dient als basis voor de workshop.

3. LIVE WORKSHOP | Week 4 – 6

Tijdens de workshop staat de verdieping van Aantrekkelijk Werkgeverschap centraal. Op basis van het adviesrapport gaan we aan de slag met jouw Aantrekkelijk Werkgeverschap-strategie en bijbehorend plan van aanpak. Hierna starten we met het implementeren van Aantrekkelijk Werkgeverschap binnen jouw bedrijf. Natuurlijk met blije medewerkers, blije klanten, een succesvol en toekomstbestendig bedrijf en dus een blije mkb ondernemer als uiteindelijke doel!

4. IMPLEMENTATIEBEGELEIDING | Week 6 – 8

Vervolgens kunnen we de Aantrekkelijk Werkgeverschap-strategie implementeren. We bieden 10 uur implementatiebegeleiding- en coaching en staan aan de zijlijn voor al jouw vragen.

5. EVALUATIESESSIE | 4 WEKEN NA AFRONDING

4 weken na afronding van het traject vindt een telefonische evaluatiesessie plaats. Je hebt alle tools in handen om bij te sturen.

Opdrachtgevers aan het woord

Ervaringen

In Romy vond ik de strategische sparringpartner waar ik naar op zoek was. Luisteren, belangeloos meedenken, betrokken én opbouwend zijn woorden die haar goed omschrijven.

– Tamara, Arup

Aantrekkelijk werkgeverschap

Workshop

w
w

Aantrekkelijk werkgeverschap

Workshop

Wil je weten hoe je invulling geeft aan Aantrekkelijk Werkgeverschap in jouw bedrijf? Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? Wat heb je daarvoor nodig? Daar gaan we tijdens workshop mee aan de slag.

De workshop start met uitleg over de 7 factoren van Aantrekkelijk Werkgeverschap. Vervolgens brengen we het fundament van jouw bedrijf in kaart. Het fundament en de 7 factoren vormen de basis voor jouw Aantrekkelijk Werkgeverschap-visie en -strategie. Met die strategie en bijbehorend plan van aanpak, kun je starten met het implementeren van Aantrekkelijk Werkgeverschap binnen jouw bedrijf.

invisible
Wat levert het jou op?
  • Een duidelijke visie op Aantrekkelijk Werkgeverschap in jouw bedrijf
  • Een heldere Aantrekkelijk Werkgeverschap-strategie voor het komende jaar
  • Een plan van aanpak met concrete acties die je kunt uitvoeren om een (nóg) aantrekkelijkere werkgever te worden

Zodat jij de juiste medewerkers aantrekt en behoudt, je ziekteverzuimpercentage lager wordt en je ongewenst verloop zoveel mogelijk voorkomt! En onthoud: blije medewerkers zorgen voor blije klanten en blije klanten zorgen voor een succesvol en toekomstbestendig bedrijf!

{

Aantrekkelijk werkgeverschap

Spreken

{

Aantrekkelijk werkgeverschap

Spreken

Wat is Aantrekkelijk Werkgeverschap? Wat zijn de 7 factoren van Aantrekkelijk Werkgeverschap en hoe pas je die toe in jouw mkb bedrijf? Op deze én andere vragen geven wij antwoord tijdens onze lezingen.

Ervaringen als millennial in loondienst, ondernemer, millennial trainer/coach en jarenlange (HR-)ervaring bij verschillende corporates en mkb bedrijven zorgen ervoor dat wij theorie, praktijk en ervaringen moeiteloos koppelen. Onze lezingen zijn inspirerend, informatief en interactief.

 

invisible
Tarief

Mijn tarief als spreker ligt tussen de 450 – 750 euro exclusief BTW per opdracht. Het tarief is afhankelijk van de duur en wensen.  

Vorm

De vorm bepalen we in overleg. Voorbeelden van vormen zijn: een interview, Q&A, een lezing, een rondetafelgesprek, etc.

Interesse in een traject, workshop of wil je mij boeken als spreker?

Let’s connect