Selecteer een pagina

Over Innervit

Romy Nijkamp

Ik spreek de taal van de ondernemer. Met mijn ervaring als werknemer in loondienst, bij verschillende corporates én mkb bedrijven, en mijn achtergrond in HR, journalistiek en marketingcommunicatie, heb ik een goedgevulde rugzak. Deze rugzak, in combinatie met mijn ervaring als millennial die zich niet serieus genomen voelde door haar werkgever (en leidinggevende), maakt dat ik de juiste persoon ben om mkb ondernemers te adviseren en ondersteunen bij het worden van een (nóg) aantrekkelijke(re) werkgever. Hierdoor zijn de juiste medewerkers aantrekken, behouden, een laag ziekteverzuim en het voorkomen van ongewenst verloop meer regel dan uitzondering!

Born in 1988, opgegroeid in ’t Veld, een klein dorpje in de Kop van Noord-Holland. Je ziet mij vaak wandelend met de hond en ik ben gek op healthy food.

Wil je samenwerken met iemand die belangeloos met je meedenkt en écht betrokken is bij jou en je bedrijf? Dan moet je bij mij zijn!

01

Aantrekkelijk Werkgeverschap

Eigenaar van Innervit. Innervit biedt onderzoeks- en adviestrajecten aan mkb ondernemers/ werkgevers met maximaal 100 medewerkers, om Aantrekkelijk Werkgeverschap te stimuleren

02

Fun & impact

Mede-eigenaar van InnerRebel, waarmee wij plezier en zingeving op de werkvloer creëren door ‘fun’ ontwikkeltrajecten die ervoor zorgen dat alle betrokken partijen winnen en impact maken

03

Praktische spiritueel

Ik mediteer, ben intuïtief, The Universe has my (and your) back en toch sta ik stevig met beide benen op de grond. Een praktische spiritueel dus!

04

positieve mindset

Een positieve mindset is key om een leven te leven waar ik blij van word – working my ass of for it

05

dankbare dodo

Zonder dankbaarheid geen positiviteit

04

positieve mindset

Een positieve mindset is key om een leven te leven waar ik blij van word – working my ass of for it

05

dankbare dodo

Zonder dankbaarheid geen positiviteit

what’s in a name?

Innervit

Door mijn expertise en persoonlijke ervaring weet ik hoe belangrijk waarden, zowel organisationele waarden als persoonlijke waarden, zijn bij de verbinding en de ‘fit’ tussen een bedrijf en een individuele medewerker.

Het woord Inner verwijst naar binnen: de waarden die een organisatie/werkgever of individu heeft. Een voorwaarde om een bedrijf/werkgever en medewerker te verbinden is dat in ieder geval de waarden bij elkaar passen (de ‘fit’). Vit verwijst met een knipoog naar dat bij elkaar passen.

Mijn kernwaarden

Gezondheid & geluk, vrijheid, ontwikkeling & groei, plezier, uitdaging

Mijn andere bedrijf

InnerRebel

Het idee voor mijn tweede bedrijf InnerRebel ontstond in 2017 op het strand van Corfu. Ik was The Purpose Economy van Aaron Hurst aan het lezen en toen kwam ‘alles’ samen: mijn rebelsheid, mijn ondernemerschap en mijn zoektocht naar zingeving, een betekenisvol leven en maatschappelijke impact maken. 

Ik bedacht – als eerste in Nederland – een ontwikkeltraject voor medewerkers waarbij plezier, ontwikkeling en zingeving samen komen door middel van Corporate Volunteering voor social startups. Met InnerRebel wordt het leven van medewerkers en dus ook het leven van de werkgever leuker!

vrijblijvend kennismaken?

Gratis strategiesessie